PETICE

www.facebook.com/kubadnes

19.12. v 15 h na radnici

zasedání ZMČ

Potřebujete se setkat se zastupiteli,
s vedoucími představiteli KSČM z Prahy 3 ?
NÁVŠTĚVNÍ HODINY
vždy ve čtvrtek od 17 do 19 hodin
v Baranově 1833/11

Pořádá SPaS  v budově DOS
(Churchillovo náměstí v Praze 3)

(Nedaleko od stanice metra Flora a zastávky tramvaje Radhošťská)

KSČM PRAHA 3Volby

Volby

Prahu (také) pro mladé rodiny, děti a mládež!

Prahu (také) pro mladé rodiny, děti a mládež! (30.9.2014)
Pravice a sociální demokracie, vládnoucí Praze v uplynulém období, i nadále pokračovala v ignorování zájmů většiny obyvatel hlavního města. Komunistická strana Čecha Moravy s touto již čtvrt století trvající politikou nesouhlasí a prosazuje její zásadní změnu. Ve své práci pro Prahu a její obyvatele se přitom hodlají komunisté zasazovat i za mladé rodiny, děti a mládež.
Mezi priority programu KSČM pro volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy proto patří například obnovení sítě jeslí, rozšíření kapacity mateřských škol, zachování sítě základních škol a podpora odborného školství. Trvalým cílem komunistické strany je navíc bezplatné vzdělávání na všech stupních škol. Komunisté dále prosazují zrušení »školkovného,« vytvoření systému krajských stipendií pro učně a studenty, bezplatný pobyt ve školních družinách, finančně dostupné stravování ve školních jídelnách i bezplatné užívání školních prostor pro mimoškolní zájmovou činnost dětí a mládeže.
Mezi klíčové požadavky pražských komunistů také patří, aby i kultura a sport v hlavním městě byly pro všechny. KSČM usiluje o rozšíření sítě poboček Městské knihovny a jejich modernizaci, rozvoj sportovišť v městských částech a podporu domů dětí a mládeže, tělovýchovných jednot, občanských sdružení a organizací dětí a mládeže. Komunistická strana se také staví za zastavení privatizace kulturního dědictví a historických památek, prosazuje jejich spravování státem nebo městem tak, aby sloužily všem občanům a návštěvníkům Prahy.
»Praha pro lidi!« je heslem, pod kterým komunisté do pražského zastupitelstva kandidují. K tomu, aby se tento požadavek stal realitou, je možné přispět právě volbou kandidátů Komunistické strany Čech a Moravy.
Milan KRAJČA, kandidát do Zastupitelstva hlavního města Prahy